دادگران حامی

دفتر وکالت و مشاوره حقوقی دادگران حامی با بهره گیری از وکلای خوشنام و مجرب خدمات حقوقی ویژه خود را در قالب قبول وکالت و ارائه مشاوره حقوقی

دادگران حامی

دفتر وکالت و مشاوره حقوقی دادگران حامی با بهره گیری از وکلای خوشنام و مجرب خدمات حقوقی ویژه خود را در قالب قبول وکالت و ارائه مشاوره حقوقی

دفتر وکالت و مشاوره حقوقی دادگران حامی با بهره گیری از وکلای خوشنام و مجرب خدمات حقوقی ویژه خود را در قالب قبول وکالت و ارائه مشاوره حقوقی، در خصوص دعاوی خانوادگی، به شرح ذیل ارائه می نماید:

طلاق توافقی، طلاق یکطرفه، فسخ نکاح، ابطال نکاح مطالبه مهریه، تقسیط مهریه، توقیف اموال (تامین خواسته)، ممنوع الخروج کردن بدهکار، مطالبه نفقه، طرح شکایت کیفری ترک انفاق و یا دفاع از آن، اجازه ازدواج مجدد، اجازه ازدواج دختر باکره (در فرضی که پدر اجازه ازدواج نمی دهد)، حضانت فرزند و سلب حضانت، ملاقات فرزند مشترک و سایر دعاوی و اختلافات خانوادگی.

- اقامه دعوای حقوقی مطالبه وجه چک و سایر اسناد تجاری و اسناد رسمی و عادی (سفته، برات، رسید عادی، فاکتور فروش، قبض انبار، بارنامه و...) (وکیل چک - وکیل سفته - وکیل تاجر)
- اقامه دعوای کیفری (درخواست مجازات) علیه صادر کننده چک بلامحل و جلب متهم.
- جلب متهم صدور چک بلامحل و حسب مورد ورود به مخفیگاه متهم جهت جلب.
- درخواست صدور اجرائیه ثبتی و ممنوعیت خروج بدهکار از کشور توقیف اموال و دارائیهای صادر کننده چک بلامحل (تأمین خواسته).

طلاق توافقی، طلاق یکطرفه، فسخ نکاح، ابطال نکاح مطالبه مهریه، تقسیط مهریه، توقیف اموال (تامین خواسته)، ممنوع الخروج کردن بدهکار، مطالبه نفقه، طرح شکایت کیفری ترک انفاق و یا دفاع از آن، اجازه ازدواج مجدد، اجازه ازدواج دختر باکره (در فرضی که پدر اجازه ازدواج نمی دهد)، حضانت فرزند و سلب حضانت، ملاقات فرزند مشترک و سایر دعاوی و اختلافات خانوادگی.

کلیه دعاوی ناشی از خرید، فروش و اجاره املاک؛ از قبیل: الزام به تنظیم سند رسمی، الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی، الزام به تنظیم سند رسمی اجاره، تخلیه املاک تجاری و مسکونی، مطالبه سرقفلی و حق کسب و پیشه و تجارت، تجویز انتقال منافع.

- کلیه دعاوی راجع به تصرفات غیر قانونی املاک از قبیل: خلع ید، رفع تصرف عدوانی، رفع مزاحمت و رفع ممانعت از حق و ...
بایگانی
آخرین نظرات

مراجعه به دفتر وکالت و مشورت با وکلای متخصص دعاوی مرتبط با شناسنامه و اصلاح شناسنامه و تغییر شناسنامه و تغییر تاریخ تولد و تغییر سن

شناسنامه سند هویتی هر شخص است که در آن مشخصات ابتدایی هر فرد درج می شود.

افراد برای مراجعه به نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی و موارد مختلف دیگر، برای احراز هویتشان به آن نیاز دارند برخی از افراد گمان می کنند با ثبت شدن مشخصاتشان در اداره ثبت احوال و صدور شناسنامه شان، اطلاعات مربوط به هویت آنها دیگر قابل تغییر و اصلاح نیست و آنها باید تا زمان فوتشان اطلاعات ثبت شده در شناسنامه شان را قبول کرده و در مکان ها و زمان های مختلف با آن شناسایی شوند اما مواردی وجود دارند که قانونگذار این اجازه را به افراد می دهد که با طی کردن مراحل قانونی برای اصلاح برخی مشخصاتشان اقدام نمایند.

لازم به ذکر است ایجاد تغییرات در شناسنامه به صورت استثنایی و در مواردی خاص صورت می پذیرد و این امر در ماده 995 قانون مدنی توسط قانونگذار نیز مورد تاکید قرار گرفته است. طبق این ماده: " تغییر مطالبی که در دفتر سجل احوال ثبت شده است ممکن نیست مگر به موجب حکم محکمه "

موارد قابل تغییر عبارتد از:

تغییر نام کوچک:

تغییر نام های کوچک ممنوع، تغییر نام به سبب تغییر جنسیت، تغییر نام به سبب تشرف به دین اسلام، حذف کلمات زائد (مثل زلف از زلفعلی ) و تصحیح ناشی از تلفظ ( مثل زهراب به سهراب ). که در این موارد مرجع صالح برای تغییر نام کوچک هیئت حل اختلاف است.

طیق رای وحدت رویه شماره 62/1 مورخ 22/1/1362 در سایر موارد، تغییر نام کوچک ( مشروط بر اینکه متضمن منفعت عقلایی و مشروع باشد ) در صلاحیت محاکم دادگستری است.

تغییر نام خانوادگی:

قبل از بیان هر نکته ای در باب تغییر نام خانوادگی باید گفت: تغییرنام خانوادگی در نهایت با تصویب ریاست سازمان ثبت احوال کشور می باشد.

بنابراین هر کس می تواند پس از رسیدن به سن 18 سالگی نام خانوادگی خود را از طریق انتخاب واژه بلامعارض ( فرد دیگری دارای حق تقدم آن واژه نباشد ) یا با اجازه از دارنده حق تقدم برای یک بار تغییر دهد. لازم به ذکر است دارنده حق تقدم نام خانوادگی کسی است که برای اولین بار در قلمرو هر اداره ثبت احوال مستقل، نام خانوادگی به نام او ثبت شده باشد ( ملاک تشخیص، تاریخ صدور شناسنامه خواهد بود ). البته بر این امر استثنائاتی وارد شده که با ارائه دلایل موجه، رییس سازمان ثبت احوال می تواند با رعایت مقررات با تقاضای تغییر نام خانوادگی برای بار دوم موافقت نماید

علاوه بر تغییر نام خانوادگی، افراد می توانند در مواردی به حذف پیشوند یا پسوند از نام خانوادگی خود اقدام نمایند. این موارد به شرح ذیل می باشند:

نام خانوادگی ترکیبی از یک واژه و نام محل یا منسوب به محل باشد

نام خانوادگی ترکیبی از یک واژه و نام ایل یا طایفه باشد

نام خانوادگی ترکیبی از یک واژه و نام یکی از حرف یا مشاغل باشد

هرگاه پیشوند یا پسوند نام خانوداگی، حرف، عدد یا کمه زائد باشد

موارد تغییر نام خانوادگی:

نام خانوادگی از واژه های نامناسب باشد

نام خانوادگی بیش از دو کلمه باشد

نام خانوادگی از واژه های خارجی بوده یا با آن ترکیب شده باشد

نام خانوادگی از کلمات مذموم و یا مغایر با ارشهای فرهنگ اسلامی باشد

نام خانوادگی از واژه های منسوب به مناصب یا القاب و عناوین باشد

نام خانوادگی از اسامی محل یا منسوب به محل و نامناسب باشد

هرگاه محکومیت جزایی موثر برای یکی از افراد خانواده پیش بیاید و داشتن آن نام خانوادگی موجب ننگ و سرافکندگی باشد

هر گاه تغییر نام خانوادگی به منظور وحدت با نام خانوادگی پدر، جد پدر، فرزند، برادر، خواهر و عمو باشد

تغییر نام خانوادگی به منظور وحدت با نام خانوادگی مردی که مادر پس از فوت پدر طفل طبق مقررات ایران رسما با وی ازدواج نموده است با رعایت سایر مقررات مربوط بلا اشکال است

تغییر تاریخ تولد:

مرجع رسیدگی به تغییر تاریخ تولد در شناسنامه با توجه به اینکه کمتر از 5 سال باشد یا بیشتر از 5 سال متفاوت خواهد بود

بنابراین اگر فردی بخواهد تاریخ تولد خود را تغییر دهد و این تغییر کمتر از 5 سال باشد، مرجع اظهار نظر و رسیدگی به این تغییر دادگاه حقوقی محل سکونت شخص متقاضی خواهد بود.

اما اگر به تشخیص کمیسیون خاص تشکیل شده ( دبیرخانه کمیسیون تشخیص سن اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه ) اختلاف سن واقعی با سن مندرج در شناسنامه بیش از 5 سال باشد، صاحب شناسنامه برای یک بار در طول عمر خود می تواند سنش را تغییر دهد.

حذف نام همسر قبلی از شناسنامه: چنانچه فردی با همسرش متارکه کرده باشد، با انتخاب همسر دوم و ثبت رسمی ازدواج و ثبت شدن نام او در شناسنامه اش می تواند به اداره ثبت احوال مراجعه و درخواست برای حذف نام همسر اول را ارائه دهد.

تغییر محل تولد: با ارائه اسناد لازم به هیئت حل اختلاف این امر امکانپذیر است.

افراد فاقد شناسنامه: افراد ایرانی یا متولد ایران و یا واجد پدر ایرانی می توانند تحت شرایطی اقدام به اخذ شناسنامه ایرانی بکنند. همچنین افرادی که از پدر و مادر ایران متولد شده و فاقد شناسنامه و هویت ملی ایرانی هستند می توانند با مراجعه به شورای تامین استان محل اقامت خود اقدام اخذ شناسنامه ایرانی بنمایند.

جهت اطلاع از مقررات شناسنامه و راه های اصلاح آن مشورت با وکیل متخصص شناسنامه با دفتر وکالت ما در تماس باشید

جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله های زیر را مطالعه نمایید:

اداره ثبت احوال | تغییر نام | مراحل ثبت شناسنامه

تغییر نام کوچک

 در صورت نیاز به بهرمندی از خدمات حقوقی وکلای دادگستری این دفتر وکالت و واگذاری و سپردن امور حقوقی خود به وکیل پایه یک دادگستری با این دفتر خدمات حقوقی ( دفتر وکالت ) تماس بگیرید.
 شماره تماس : 88549610 - 88549612
Telegram: @dadgaran
Insta: vakil__mohamadi
Email: dadgaranhami1@gmail.com

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی